Grote afstanden voor data en power in een industriëel netwerk LRP-422CST

Intelligente Long Reach PoE Switch over een coax-based netwerk
De Planet LRP-422CST is een Ethernet en PoE extender tot wel 1 kilometer over bestaande Coax kabels naar meerdere PoE compatibele apparaten. De unit biedt IPv6/IPv4 dual stack management en ingebouwde L2/L4 Gigabit Switching engine samen met 4 BNC poorten met Long Reach PoE injector functionaliteit, 2 Gigabit Koper poorten en extra 100/1000BASE-X SFP fiber slots. Elke BNC poort levert 36 watt vermogen met een totaal vermogensbudget van 150 watt. Het levert een snelle, veilige en kosten-effectieve PoE netwerk oplossing om een bestaande coax kabel infrastructuur te upgraden van een analoog systeem naar een HP IP bewakingssysteem.
Ontworpen voor zware omgevingen
Met een IP30 rating is de alluminium behuizing avn de LRP-422CST volledig beschermd tegen spattend / sproeiend water. De unit is uitgevoerd met een geïntegreerde voeding met een ingangsspanningsbereik van 48 tot 56V DC en een dubbele of backup power input. Doordat de unit functioneert in een temperatuurrange van -40 tot 75 graden C kan de LRP-422CST in nagenoeg alle zware omgevingen toegepast worden.

  • 4-poort BNC Long Reach PoE met data en voeding verzonden over tot wel 1000m coax kabel
  • -40 tot 75 graden temperatuurbereik
  • 48 ~56V DC redundante voeding
  • IP30 aluminium behuizing, DIN-rail en wandmontage mogelijk
  • PD alive Check, Scheduled Power Recycling, Time-based PoE Schedule
  • IPv6 Web interface/SNMP v1, v2c en v3/SSH/SSL management

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *