Product nieuws: Planet SGS-6340-48T4S Layer 3 oplossing voor efficiënt Gigabit netwerken

Kosten efficiënt Layer 3 routing oplossing voor Business Intranet Netwerken

De Planet SGS-6340-48T4S is ontworpen voor middelgrote tot grote ondernemingen waar een intranet routing netwerk wordt / is gebouwd. De Planet SGS-6340-48T4S is een Layer 3 Stackable Gigabit Managed Switch die een hardware-based Layer drie routering capaciteit biedt met IPv4/IPv6 routing, RIP (routing information protocol) en OSPF (open shortest path first) routing funtionaliteit die het mogelijk maakt om verschillende VLANs en verschillend IP adressen te kruissen en effectieve data traffic controle voor beveiliging, VoIP en video streaming applicaties.

Efficiënt IP Stacking Management

De SGS-6340 serie ondersteund IP stacking funtionaliteit die het netwerk managers mogelijk maakt tot wel 24 switches eenvoudig te configureren in dezelfde serie via één enkel IP adres in plaats van het verbinden en stuk voor stuk configureren. Het biedt gecentraliseerd management ongeacht de serie van switches die wordt gedistribueerd op verschillende locaties. Nieuwe switches kunnen flexibel worden toegevoegd aan de IP Stacking groep wanneer het netwerk uitbreidt.

  • IP Routing Protocols: Static Routing en RIPv1/v2, OSFPv1/v2 dynamic routing
  • IPv4/IPv6 Web Interface/SNMP v1, v2c en v3/SSH/SSL management
  • IEEE802.1Q VLAN/Q-in-Q/Private VLAN/GVRP
  • Layer 2/3/4 Access Control List en QoS
  • IGMP Snooping v1, v2 en v3/MLD Snooping v1 en v2
  • IP Stack: t/m 24 units en enkel IP adres stack management

De Planet switches zijn verkrijgbaar bij www.shop4power.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *