Domotica en Smart Home Control

Planet HAC-1000 domotica

Domotica en Smart Home Controle

De Planet HAC-1000 is een Z-Wave Home Automation Control Gateway die alle Z-Wave draadloze apparaten ongeacht merk daar ze zijn gebaseerd op de Z-Ware technologie. Daar de meeste gebruikers hun apparatuur willen controleren / beheersten via het internet is de HAC-1000 gebouwd om uw huis om te bouwen tot een slimme, veilige woning waar licht controle, luxaflex e.d bediening, beveiligingscamera’s, deur sloten, thermostaten, noodbewaking, energie management, visuele rapportage en meer overal vandaan kunnen worden gemanaged. Of het nu thuis of op kantoor is of in de auto, met een tablet of met een smart phone of een ander mobiel apparaat.

Persoonlijke “Scene” mode
In de “Scene” mode kunt u alles wat u maar wilt instellen in iedere kamer van uw huis voor elke activiteit of alles ertussen van morgen tot nacht. Een ongelimiteerd aantal “Scenes” kan worden gemaakt en aangepast naar uw persoonlijke wensen.

  • Krachtig domotica en Z-Wave Plus™ gecertificeerd product in een slanke wall-mounted behuizing
  • Energie en kosten besparend door het automatisch/handmatig uitschakelen van ongebruikte apparatuur
  • Biedt voor ingestelde “Scene” modes zoals opstaan, gaan slapen en meer
  • Real-time beelden van de geplaatste camera’s
  • 24-uur noodbewaking
  • app en controle pad alarm meldingen voor iedere situatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *