Planet GSD-1603 16-poort Gigabit Switch nieuw

GSD-1603 Switch 32GBps 16port

Economische Gigabit Oplossing voor SOHO Netwerken
De GSD-1603 Switch is uitgerust met 16-poort RJ45 10/100/1000Mbps auto negotiation voor high-speed network connectiviteit en de standaard metalen uitvoering past in een omgeving waar slechts beperkt ruimte is. De 16 Gigabit poorten ondersteunen 9K jumbo frame en kunnen extreem grote hoeveelheden data transmissie in een veilige topologie verwerken linking naar een backbone of high-power servers. De unit is compact ontworpen, ventilator-loos en geluidsloos is de GSD-1603 in staat stabiel en stil te opereren in elke omgeving zonder haar prestaties te beïnvloeden.

Energie besparing voor Budget besparing
De GSD-1603 combineert twee geavanceerde green networking technologieën en is in staat energie besparing te realiseren en toch de hoge prestaties vast te houden.

  • Hibernation Link Down Power Saving
    De Hibernation Link Down power saving gaat verder dan de IEEE specificaties door automatisch het verbruik te verlagen voor poorten die niet gelinkt zijn.
  • Intelligent Large-scale Power Gebaseerd op kabel lengte
    Intelligent large-scale power, de andere toegepaste technologie is een intelligent algoritme dat actief het benodigde vermogen bepaald op basis van kabellengte.

+ 16 Gigabit Ethernet poorten met  auto MDI/MDIX
+ 8K MAC address table size
+ IEEE 802.1Q VLAN packet transparent
+ LED indicatoren voor systeem power, per poort Link/Act
+ Gemaakt van metaal, desktop size en wall-mount ontwerp
+ Plug & Play

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *