Nooit meer op locatie omdat er een switch/router/…. vastgelopen is.

Kent u het? Uw klant, uw baas of uw collega belt: “Er is op locatie Maastricht een switch vastgelopen, hij reageert niet meer!  Kan jij er even naar toe?!” Dat laatste vraagteken was toch een uitroepteken.
U in de auto naar Maastricht, kastje open, Switch uit en weer aan en klaar is Kees. Zo, weer 400 km schrijven en een avond naar de knoppen.

Het kan ook eenvoudiger! Met een schakelbare Network Power Switch een NPS van Shop4power. Deze kleine, eenvoudige kastjes kan je plaatsen tussen de voeding en de Router, Switch of wat dan ook (wellicht een spanningsslof). De NPS wordt op het netwerk aangesloten en is vanaf afstand te benaderen. De unit schakelt de Switch uit en weer aan en opgelost. Km’s gereden…. 0.

Deze NPS is in twee uitvoeringen leverbaar:
NPS11 met 1 uitgang
NPS21 met 2 uitgangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *